SESIUNEA TA DE CONSULTANȚĂ PRIVATĂ

Dragă prietene,

Dacă ai găsit această pagină aici, atunci fie am vorbit personal, fie v-am fost recomandat în privat de cineva din cercul tau de cunoștințe.

Oricum, ești aici – pentru că știi ce fac , ce pot,  pentru tine si afacerea ta

Și din moment ce amândoi am avut contact direct sau indirect si aceasta este pagina mea pentru „Familie și prieteni„, iti voi oferi cu plăcere avantajul față de toți „solicitanții externi“ dacă accepti această ofertă gratuită aici:

Cum sa atragi de două ori mai mulți absolvenți de facultate în termen de 12 săptămâni, fără a investi timp în recrutare.

... și complet GRATUIT?

Am păstrat un pic de timp liber pentru următoarele 48 de ore pentru a vorbi cu tine personal despre modul în care putem ridica afacerea ta la nivelul următor.

În timpul acestei sesiuni de consultanță, vom lucra împreună pentru a dezvolta un plan pas cu pas. Cu acest plan, veți putea atrage imediat mulți candidați noi și potriviți și, în același timp, veți putea satisface în mod eficient nevoile clienților dumneavoastră.

Te voi ajuta chiar și gratuit!

Și nu-ti face griji, nu intenționez să iti pierd timpul – dimpotrivă. Sunt atât de convinsa că te pot ajuta, încât iti ofer următoarele…

Promisiunea mea:

Dacă, după discuția noastră, nu vezi cum ar putea  sa fie posibil să atragi profesioniști bine pregătiți, loiali și permanent entuziasmați de munca lor, atunci iti  voi trimite imediat 100 de euro drept compensație pentru „timpul pierdut“…

Atenție: Acest lucru nu este pentru toată lumea!

  • Trebuie să  fii o agenție de muncă temporară și, prin urmare, să fii specializat în relațiile de afaceri cu alte companii.
  • Trebuie să  vezi  nevoia  pe care o poate  avea  doar o organizatie puternica, si doar un brand puternic si vizibil  poate  aduce  mai mulți  solicitanți calificați.
  • Trebuie să  fii  deschis  să  faci schimbări în marketingul tău de HR, astfel încât să-ți pot oferi  rezultate  CAT MAI REPEDE POSIBIL.
  • Tu ești persoana din companie care poate lua decizia de investiție sau să se asigure că toată lumea este prezentă în conversație

Dacă te regasesti in aceasta situatie, da clic pe butonul acum!

Atentie: Au mai ramas doar cateva sesiuni in viitorul apropiat!

Astept cu nerabdare sa va pot consilia personal foarte curand!

Diana Macarie
Xillexa Rumänien

xillexa.xiller.com – All Rights Reserve – Copyright © XiLLeR 2022